| Web Design | Graphics Design | SEO | Social Media | Informatika i Konsalting |

Poslujte brže, lepše i savremenije!

 

        Moderno poslovanje je nezamislivo bez prisustva na internetu. Na internetu su i Vaši potencijalni klijenti, a tamo bi trebali da budete i Vi, Vaše usluge i proizvodi. Poslednjih godina nije važno imati samo sajt, već je važno da taj sajt stvori veću vidiljvost i bolju pozicioniranost preduzeca na internetu. To zahteva izradu sajta gde se mora voditi računa o svakom detalju.

        Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja. Ovaj trend će se vrlo verovatno nastaviti i u budućnosti, te se   kao odgovor na nove zahteve posetilaca pojavio novi pristup i koncept u dizajnu web sajtova pod nazivom „responsive dizajn” (responzivni iliti prilagođavajući dizajn, onaj koji se prilagođava uređaju).

        Responsive web dizajn se fokusira na jednostavnost. Zasnovan je na ideji da se napravi samo jedan web sajt koji može da se prikazuje na svim veličinama ekrana bilo da je to mobilni telefon, laptop, tablet.

        Mi se fokusiramo na moderna, kvalitetna rešenja, izrađena po poslednjim svetskim standardima. Brza, jeftina i gotova rešenja definitivno predstavljaju izgubljeno vreme i novac. Naš glavni cilj je da kvalitetnom i profesionalnom uslugom pomognemo našim klijentima da naprave značajna i dugotrajna poboljšanja u svom biznisu, da im se uloženi novac vrati od 100 do 1000 puta.

      Kako bi što bolje predstavili Vašu firmu, delatnost ili uslugu, Web Dizajn mora biti prlagođen kulturi Vaše kompanije, proizvodima koje prodajete i naravno Vašim mušterijama. Opremljeni smo znanjem, alatima i iskustvom da Vam izradimo kompletnu internet prezentaciju.

     Najbitnije je da znate šta želite da postignete sa Vašom novom web stranicom, kako biste mogli objasniti stručnom licu koje su Vaše potrebe i kako bi Vam on mogao ponuditi najbolju opciju za Vas i Vaše posetioce.

 

  

 Novac uložen u izradu sajta je investicija, a ne trošak! 

 Kontaktirajte nas ukoliko imate dodatnih pitanja, a mi ćemo Vam pomoći kako da dođete do najboljeg rešenja.

Srednja Škola " Prokopović" - Web dizajn

in Portfolio
//
- SREDNJA ŠKOLA "PROKOPOVIĆ" - NIŠ - Rešenjem ministra prosvete br. 022-05-00040/2009-03 od 14.09.2010. godine Škola je verifikovana za obavljanje delatnosti: U području rada EKONOMIJA, PRAVO I ADMINISTRACIJA za obrazovne profile: Ekonomski tehničar, Finansijski tehničar, Pravni tehničar U području rada ZDRAVSTVO I SOCIJALNA ZAŠTITA za obrazovne profile: Medicinska sestra - tehničar Fizioterapeutski tehničar Zubni…

Niška poslovna škola strukovnih studija - Web dizajn

in Portfolio
//
- NIŠKA POSLOVNA ŠKOLA -   Kategorija: Web Dizajn, SEO, Responsive, Social Media POGLEDAJ

Frenki Komerc - Web Dizajn

in Portfolio
//
- FRENKI KOMERC - Firma ,,Frenki-komerc,, osnovana je aprila 1993. godine u Zagužanu, nadomak Leskovca. Osnovna delatnost firme je prevoz putnika u domaćem medjumesnom i medjunarodnom vanlinijskom saobraćaju. Pored toga firmi je povereno obavljanje prevoza putnika u gradsko-prigradskom saobraćaju na teritoriji grada Leskovca. U domaćem medjumesnom saobraćaju svakodnevno obavljaju polaske…

Vunid Travel - Web Dizajn

in Portfolio
//
- VUNID TRAVEL - Agencija se kao posrednik bavi prodajom turističkih putovanja ostalih agencija kako u zemlji tako i u inostranstvu, prodajom avio karata, putnog zdravstvenog osiguranja, rezervacijom smeštaja u zemlji i inostranstvu, rezervacijom i prodajom autobuskih karata za sve putne pravce. Turistička agencija „VUNID TRAVEL“ posluje od 2014. godine…

avatar  Web Dizajn | Grafički Dizajn | SEO | Društvene mreže | Informatika i Konsalting | Izrada sajtova po najpovoljnijim cenama | avatar

Kontakt Telefon:

+381 60 6782748

+381 60 3522061

E-mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.infokon.co.rs

Info

PIB: 107255610

Matični broj: 62612932